Services

Digital
Campaigns

SEO
Strategy

Paid Media
Optimization

Social Media
Services

Content Strategy
& Creation

Υπηρεσίες SEO: Βρεθείτε στην 1η σελίδα της Google

Get More Customers Online

Το SEO για εμάς είναι ένα performance marketing κανάλι.
Θέτουμε ξεκάθαρους και μετρήσιμους στόχος
& πετυχαίνουμε υψηλό ROI με αποτελέσματα τα οποία
έχουν πραγματική αξία για το business σας

0
SEO Awards
0
+ Projects
0
+ keywords on the 1st Page
0
€ Have Generated
0
> Avg. ROI

The REAL Definition Of SEO

Το SEO (Search Engine Optimization) ή αλλιώς βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα φέρουν την ιστοσελίδα/e-shop σας στην πρώτη σελίδα της Google για λέξεις-φράσεις (keywords) που αναζητούν οι χρήστες και έχουν άμεση σχέση με το business σας.

Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η επισκεψιμότητά σας και κατ’ επέκταση τα έσοδά σας.

 

Why should you invest in SEO?

Το SEO αποτελεί μία από τις αποδοτικότερες στρατηγικές του Digital Marketing και πλέον θεωρείται απαραίτητο για κάθε επιχείρηση που θέλει να επιτύχει στο ανταγωνιστικό digital τοπίο. Ας δούμε γιατί πρέπει να επενδύσετε στο SEO:

Θα εμφανίζεστε «μπροστά» στους υποψήφιους πελάτες σας για χιλιάδες λέξεις – φράσεις απολύτως σχετικές με αυτό που έχετε να τους προσφέρετε

Θα εμφανίζεστε σε πολλά στάδια του customer’s journey

Το 93% των online εμπειριών ξεκινάει από την Google κι εσείς θα βρίσκεστε εκεί.

To 70% των χρηστών κάνουν click στα οργανικά αποτελέσματα (όχι στα paid)

Το SEO θα αυξήσει την επισκεψιμότητα του site/e-shop σας με ποιοτικότερο traffic

Το SEO σημειώνει πολύ υψηλό ROI σε σύγκριση με άλλα κανάλια και κατ’επεκταση αύξηση εσόδων

Αύξηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας γιατί εφόσον βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα της Google σημαίνει πως είστε κορυφαία επιχείρηση στο είδος σας

 

The 3 Pillars Of A Successful SEO Strategy

Για να επιτύχετε όλα τα παραπάνω είναι σημαντικό να επιλέξετε μία SEO εταιρεία που μπορεί να σχεδιάσει και να εκτελέσει μια επιτυχημένη SEO στρατηγική η οποία ικανοποιεί 3 βασικά μέρη:

Είμαστε η SEO εταιρεία που χρειάζεστε

Για εμάς η Google δεν είναι απλά μια μηχανή αναζήτησης. Και το SEO δεν είναι απλώς μια υπηρεσία. Είναι μια επένδυση με ξεκάθαρα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Για εμάς το SEO έχει ρυθμό. Περίπου σαν να ακούμε Ηeavy Meta (Get it?)

Έχοντας φέρει χιλιάδες keywords στην πρώτη σελίδα της Google τα τελευταία 10 χρόνια, γνωρίζουμε εγγυημένα πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε μέσα από τις SEO υπηρεσίες μας να πετύχετε τους στόχους της επιχείρησής σας.

Το SEO για εμάς είναι ένα performance marketing κανάλι.

Για αυτό και δεν μας ενδιαφέρει απλώς να εμφανίζεστε στην 1η σελίδα της Google. Για εμάς το SEO είναι στοχευμένο, μετρήσιμο και η στρατηγική μας σχεδιάζετε ειδικά για την επιχείρησή σας και τον κλάδο της, έτσι ώστε η επένδυσή σας να έχει σημαντικό κέρδος.

Πετυχαίνουμε τα αποτελέσματα που έχουν πραγματική αξία για εσάς.

Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με εμπειρία, αφοσίωση, στρατηγική.

Τα βήματα που ακολουθούμε:

Why Us?

10+
Years Of Experience

400+
SEO Projects

4
SEO Awards In 3 Years

Holistic
Approach

High ROI
(& Increased Revenue)

In-Depth
Analysis & Data Driven Strategy

Results
Oriented

We DO believe SEO
is a performance marketing channel

Tools We Use

FAQ

A: Το SEO αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Με βάση την εμπειρία μας απαιτούνται τουλάχιστον 6 με 8 μήνες για τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα όμως αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το status του ιστοτόπου σας, τους στόχους που έχουν τεθεί και τον ανταγωνισμό της αγοράς.

A: Δυστυχώς δεν υπάρχει ένα flat κόστος. Καθώς διαχειριζόμαστε κάθε SEO Project διαφορετικά, υπολογίζουμε το κόστος λαμβάνοντας υπόψιν του στόχους που θα θέσουμε, την αρχική σας κατάσταση και την αγορά. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πως καθορίζεται το κόστος του SEO σε αυτό το χρήσιμο άρθρο.

A: Το ερώτημα που θα σας θέσουμε είναι τι είδους SEO κάνατε στο παρελθόν & ποιες ενέργειες περιλάμβανε. Στη Neat & Proper θέτουμε από την αρχή συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους ειδικά για το δικό σας business με σκοπό την ανάπτυξη του και την αύξηση της κερδοφορίας του. Με την πολύχρονη εμπειρία & το πάθος που μας χαρακτηρίζει, θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

A: Η προσέγγισή μας είναι πάντοτε ολιστική, data driven και Results oriented. Έχοντας μελετήσει το business σας, το status σας και την αγορά σας προχωράμε στον σχεδιασμό της στρατηγική μας. Μελετώντας την πορεία και τα data αναπροσαρμόζουμε την στρατηγική μας με στόχο πάντοτε την επίτευξη των αποτελεσμάτων. Ενδεικτικά κάποιες ενέργειες που πραγματοποιούνται: Market & Competitor Analysis and Monitoring, Keyword Research, On-site SEO Strategy, Ανάπτυξη περιεχομένου on-site & off-site, Internal Linking, Outreach, Link Building Strategy & Execution, Technical Checks, Monitor & Reporting

A: Η πτώση μπορεί να οφείλεται σε κάποια σημαντική αλλαγή που πραγματοποιήσατε πρόσφατα στο site/e-shop σας (πχ αλλαγή URLs, διαγραφή content etc). Ωστόσο, τόσο απότομες αλλαγές συνήθως σχετίζονται με κάποιο Core Algorithm Update και είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος του ιστοτόπου σας από έναν SEO Expert.

A: Η προσέγγισή μας είναι πάντοτε ολιστική, προσπαθούμε δηλαδή να φέρουμε τον ιστότοπό σας για πολλές λέξεις – κλειδιά οι οποίες σχετίζονται άμεσα με το business σας. Φυσικά, με βάση τις κατηγορίες ενδιαφέροντός σας θα σχεδιάσουμε την στρατηγική και την στόχευσή μας!

A: Αν έχετε στη διάθεσή σας το διαθέσιμο budget τότε η απάντηση είναι φυσικά ναι! Πολλές φορές γίνεται λόγος για αναμέτρηση μεταξύ Google Ads & SEO κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Και τα 2 παρουσιάζουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα τα Google Ads είναι πιο άμεσα ενώ το SEO χρειάζεται περισσότερο διάστημα για να αποδώσει. Από την άλλη όμως το SEO είναι πιο σταθερό και στις περισσότερες περιπτώσεις παρουσιάζει υψηλότερο ROI. Το ιδανικό είναι να έχετε ένα mix ενεργειών οι οποίες συνεργατικά στοχεύουν στην ανάπτυξη της επιχείρησή σας και της κερδοφορίας της.

A: Αν υπάρχει κάποιος που λέει οτι μπορεί να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα μπορούμε να σας πούμε οτι μάλλον σας κοροϊδεύει. Δεν είναι δυνατόν να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα καθώς δεν ελέγχουμε ούτε την Google ούτε τον ανταγωνισμό. Σε αυτόν τον μαραθώνιο που λέγεται SEO δεν “τρέχουμε” μόνοι μας. Τόσο η Google όσο και ο ανταγωνισμός αλλάζουν συνεχώς. Εμείς χτίζουμε την “stamina” μας παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, μελετώντας τα δεδομένα για κάθε SEO project μας, αναπροσαρμόζοντας την στρατηγική μας και κάνοντας Suggestions για αλλαγές, όπου θεωρούμε οτι είναι απαραίτητο.
Μήνα – μήνα, βλέπουμε – και βλέπετε μέσω του Report που σας αποστέλλουμε – τις ενέργειες μας να αποδίδουν με την άνοδο των κατατάξεων, του organic traffic & του revenue πλησιάζοντας με αυτόν τον τρόπο στον τερματισμό: στην επίτευξη των στόχων μας!

LIKE WHAT YOU SEE?

Let’s work together