The team

Frankly, my dears we do give a digital damn.

Όταν συνεργαστούμε, θα διαπιστώσετε έμπρακτα, πως είμαστε ένα agency που κάνει την διαφορά. Κάθε μέλος της ομάδας δουλεύει συστηματικά, ώστε να έχει ξεκάθαρα ορισμένους στόχους. Η αλληλοβοήθεια και ο σεβασμός είναι μια κουλτούρα που επιθυμούμε να διατηρήσουμε, όσο εξελισσόμαστε.

Practice makes perfect, but we practice on being better.

Η εξέλιξη είναι κάτι που μας αφορά άμεσα. Όχι μόνο στην δουλειά μας, αλλά και στην ζωή μας. Άλλωστε, στον κόσμο του digital, πρέπει να βρίσκεσαι διαρκώς μέσα στα πράγματα.

Κι εμείς δεν αντέχουμε καθόλου την απομόνωση. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε διαρκώς να εξελισσόμαστε μέσα από trainings και conferences.

The perks of being an awesome boutique agency

Ευέλικτο ωράριο – Γιατί δεν γεννηθήκαμε απλά για να δουλεύουμε
Breakfast Mondays – Γιατί το φαγητό είναι το αγαπημένο μας πράγμα
Φανταστικές άδειες – Γιατί το δεύτερο αγαπημένο μας πράγμα είναι τα ταξίδια
Δωρεάν εκπαίδευση – Γιατί ισχύει πως «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».

LIKE WHAT YOU SEE?

Let’s work together

Δημήτρης Πατσής

Ο Δημήτρης είναι ο copywriter της εταιρείας. Σπούδασε Νομική, αλλά προτίμησε να το βλέπει μόνο στο Suits. Άλλωστε στην πραγματική ζωή, δεν του αρέσουν καθόλου ούτε οι χαρτοφύλακες, ούτε και τα κοστούμια. Είναι πολύ δημιουργικός από την φύση του, αλλά γκρινιάζει και λίγο όταν κάνει κάτι που δεν του αρέσει. Είναι αυτός ο άνθρωπος, που μπορεί να του πεις 10 θετικά και 1 αρνητικό και μπορείς να είσαι σίγουρος, πως θα κάνει focus σε αυτό.

Οι 2 του μεγάλες αγάπες είναι ο καφές και το τσιγάρο. 3 αν υπολογίσουμε και το Instagram.

Ο Δημήτρης είναι κολλημένος με το Instagram. Κάποιοι τον έχουν πει μέχρι και εμμονικό, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε ποτέ. Αν δεν ξέρεις ορθογραφία και δεν έχεις σαρκαστικό χιούμορ, τότε ξεκάθαρα δεν μπορείτε να είστε φίλοι. H σχέση του με το χιούμορ είναι αρκετά ιδιαίτερη και δεν του αρέσει να παίρνει τα πράγματα και πάρα πολύ σοβαρά.

Αν δεν τον βρεις στην εταιρεία, τότε θα είναι σίγουρα κάπου και θα βλέπει σειρές ή ταινίες και θα τσεκάρει παράλληλα το Instagram. Ή θα σκέφτεται τι άλλο μπορεί να φάει.

Αυτό που δεν του αρέσει καθόλου είναι η αγένεια, η έπαρση και το link building. Ευτυχώς όμως κάνει και τόσα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

 

 

 

 

Θάλεια Γεωργίου

Η Θάλεια είναι πάντα έτοιμη να κάνει την δουλειά της. Θα λέγαμε πως είναι μια σοβαρή επαγγελματίας. Πολύ επαγγελματίας όμως. Αν το λεξικό είχε φωτογραφίες δίπλα από την λέξη, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έμπαινε η δική της.

Στην εταιρεία κάνει SEO και καταλαβαίνεις πόσο της αρέσει αυτό που κάνει, όταν φωτίζεται το πρόσωπό της, κάθε φορά που ακούει τις φράσεις ‘keyword research’, ‘Google Update’ , ‘SEO Strategy’. Εντάξει, φωτίζεται επίσης και κάθε φορά που βλέπει γάτες είναι η αλήθεια.  Ήρεμη, εκνευριστικά οργανωμένη και ψύχραιμη.

Η Θάλεια λειτουργεί πάντα σε cool mode. Για να καταλάβετε, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της ακόμα και μετά το τελευταίο update της Google. Αυτό τα λέει όλα. Αν δεν είναι στο γραφείο, τότε το πιο πιθανό είναι να την βρεις έξω για μια μπύρα ή να στέλνει στους φίλους της βιντεάκια με γάτες (Ναι της αρέσουν πολύ).

Η Θάλεια έχει όμως και μια άλλη πλευρά. Μπορεί να της πάρει λίγο παραπάνω χρόνο να σου επιτρέψει να την δεις, αλλά όταν την δεις, γίνεται αυτόματα το αγαπημένο σου άτομο για να κάνετε μαζί διάλειμμα για τσιγάρο.

Αυτό που δεν της αρέσει καθόλου, είναι να μην βρίσκεται ο πελάτης στην πρώτη θέση των οργανικών αποτελεσμάτων. Αλλά καθόλου όμως.

 

 

 

Μαίρη Τσαγγέτα

Η Μαίρη είναι η Mamma Mia της εταιρείας. Όσο την ενδιαφέρει η δουλειά της, άλλο τόσο την ενδιαφέρει αν θα φας το φαγητό σου και αν θέλεις να πιείς έναν καφέ. Έχει σπουδάσει Μαθηματικά και στην δουλειά, έχει αναλάβει πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Έχει περάσει από πωλήσεις,marketing, ακόμα και merchandising. Εμείς θεωρούμε πως κάνει τα πάντα και τις περισσότερες φορές, συμφέρει. Όταν δεν γκρινιάζει!

Την πρώτη φορά που θα την συναντήσεις, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα την φοβηθείς και λίγο. Χωρίς να καταλαβαίνεις ακριβώς το γιατί. Όταν την γνωρίσεις όμως, τότε πραγματικά την αγαπάς. Είναι αυτός ο άνθρωπος που τα εκδηλώνει όλα έντονα. Την χαρά της, τα νεύρα της, τα παράπονά της, τις ιδέες της.  Αυτό όμως την κάνει και αυτό που είναι.

Όταν δεν θα είναι στην δουλειά, μάλλον θα είναι σε ραντεβού. Αν δεν είναι εκεί, τότε είναι βέβαιο πως θα βρίσκεται ή στο Pinterest όπου θα χαζεύει διακόσμηση, ή θα είναι στα ΙΚΕΑ και θα αλλάζει την διακόσμηση στο σπίτι της ή στο γραφείο.

Βασικά, η Μαίρη συνοψίζεται τέλεια με την εξής περιγραφή.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί απόλυτα μια συνάντηση και μετά να φτιάξει τα υδραυλικά του μπάνιου σου.

Αυτό που δεν της αρέσει καθόλου, είναι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πάρουν την ζωή στα χέρια τους και να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους. Και πιστέψτε μας, όταν την γνωρίσετε θα το καταλάβετε αμέσως.

 

 

Γιώργος Γεωργίου

Ο Γιώργος είναι το ‘μεγάλο αφεντικό’  /  ο “Mr. Big” της εταιρείας. Εμείς βέβαια τον φωνάζουμε ‘Ηγέτη’, γιατί ευτυχώς, σε αντίθεση με τους περισσότερους CEO, έχει χιούμορ και μας εμπνέει. Όταν πρέπει όμως. Είναι ο άνθρωπος που μας υποστηρίζει σταθερά, μας αγχώνει που και που και δεν έχει ησυχία. Κάθε νέα του ιδέα, είναι μια αφορμή για να πεταχτεί από το γραφείο του και να τρέξει να την μοιραστεί μαζί μας.

Μini Bio: Ο Γιώργος είναι digital-blooded και ασχολείται με αυτό, περισσότερο από μια 10ετία. Έχει μεγάλη γνώση στο SEO και αν δεν πιστεύετε εμάς, τότε google it.

Το πάθος του είναι να μελετάει στατιστικά και να πειραματίζεται, με οτιδήποτε θα καταφέρει να βελτιώσει το conversion rate. Αν δεν τον βρεις στην εταιρεία, τότε σίγουρα θα τον βρεις να διαβάζει ένα βιβλίο κάπου ή δεν θα τον βρεις καθόλου, επειδή θα είναι σε κάποιο ταξίδι και θα εξερευνεί καινούργια μέρη.

 

Άννα Μαρία Μοίρα

Η Άννα Μαρία είναι η digital marketing specialist της ομάδας. Έχει την ευχή και την κατάρα να είναι εργασιομανής και να υπεραναλύει τα πάντα και το γνωρίζει πολύ καλά. Πέρα από αυτό όμως, είναι επίσης πολύ δημιουργική και team player. Της αρέσει να μαθαίνει και να δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα.

Μπορεί να την αγχώνουν οι κατσαρίδες, όμως δεν την αγχώνει τίποτα στην δουλειά της. Αυτό που την εμπνέει, είναι το καλό εργασιακό περιβάλλον. Εκτός δουλειάς, αυτό που την εμπνέει, είναι ο διπλός cappuccino από τα Starbucks.

Η Άννα Μαρία λατρεύει τα ταξίδια. Πρακτικά δουλεύει για να ταξιδεύει. Αν την ρωτήσεις τι είναι αυτό που την χαλαρώνει, τότε θα σου απαντήσει πως ένα ζεστό μπολ ramen και το καλό conversion rate, της είναι αρκετά.

Αν δεν την βρεις στην δουλειά, τότε το πιο πιθανό είναι να κάνει CrossFit, να πίνει ένα ποτό στο Τheory ή να σκέφτεται πότε θα ξαναπάει στην Νέα Υόρκη. Αυτό που δεν της αρέσει καθόλου είναι ο ατομικισμός, ο αντιεπαγγελματισμός και το συκώτι. Και τα 3 με την ίδια βαρύτητα.