The team

Frankly, my dears we do give a digital damn.

Όταν συνεργαστούμε, θα διαπιστώσετε έμπρακτα, πως είμαστε ένα agency που κάνει την διαφορά. Κάθε μέλος της ομάδας δουλεύει συστηματικά, ώστε να έχει ξεκάθαρα ορισμένους στόχους. Η αλληλοβοήθεια και ο σεβασμός είναι μια κουλτούρα που επιθυμούμε να διατηρήσουμε, όσο εξελισσόμαστε.

Practice makes perfect, but we practice on being better.

Η εξέλιξη είναι κάτι που μας αφορά άμεσα. Όχι μόνο στην δουλειά μας, αλλά και στην ζωή μας. Άλλωστε, στον κόσμο του digital, πρέπει να βρίσκεσαι διαρκώς μέσα στα πράγματα.

Κι εμείς δεν αντέχουμε καθόλου την απομόνωση. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε διαρκώς να εξελισσόμαστε μέσα από trainings και conferences.

The perks of being an awesome boutique agency

Ευέλικτο ωράριο – Γιατί δεν γεννηθήκαμε απλά για να δουλεύουμε
Breakfast Mondays – Γιατί το φαγητό είναι το αγαπημένο μας πράγμα
Φανταστικές άδειες – Γιατί το δεύτερο αγαπημένο μας πράγμα είναι τα ταξίδια
Δωρεάν εκπαίδευση – Γιατί ισχύει πως «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».

LIKE WHAT YOU SEE?

Let’s work together

Κάτε Χανιώτη

Η Κάτε είναι η Digital Marketing Specialist της ομάδας μας! Περνώντας από μερικές startups και στη συνέχεια από μεγαλύτερες εταιρείες, έπιασε τον εαυτό της να ασχολείται όλο και περισσότερο με τα Google Ads, φτάνοντας σε σημείο που την ηρεμούσε να χωρίζει σε campaigns και ad groups, τυχαία sites που σκεφτόταν.

Αυτό που την χαρακτηρίζει στη δουλειά είναι η ψυχραιμία, η λογική και η όχι και τόσο χαλαρή μουσική στα ακουστικά της (για να ξέρετε κι εσείς, ακούει hardcore remixes και frenchcore). Αν δεν γνωρίζετε τι είναι αυτά, τότε κάντε ένα Google search and enjoy.

Αν τη ρωτήσεις τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο στη δουλειά, τότε θα σου απαντήσει αμέσως, πως τα αγαπημένα της κομμάτια είναι η έρευνα, το συνεχές optimization και ένα πολύ όμορφο και υψηλό CTR. Για να μην αναφερθούμε στο ROAS!

Αν πάλι τη ρωτήσεις τι είναι αυτό που της αρέσει λιγότερο στην δουλειά, τότε θα σου απαντήσει αποστομωτικά «Ό,τι πρόβλημα προκύπτει, να μην αναφέρεται και μην λύνεται».

Ανάμεσα στα προτερήματά της, συγκαταλέγονται η υπομονή (σημαντικότατο και σπάνιο), το γεγονός ότι είναι πολύ open-minded και bonus, το ξεκαρδιστικό χιούμορ της, εφόσον φυσικά καταφέρεις να «ξεδιπλώσεις» έναν layered introvert, όπως είναι η ίδια.

Στον αντίποδα, τα αρνητικά που έχει να επισημάνει, είναι η υπερκινητικότητά της και η αντιδραστική φύση της. Στον ελεύθερό της χρόνο, αφιερώνεται σχεδόν ολοκληρωτικά στα δύο σκυλάκια της, ενώ λατρεύει τις βόλτες στα βουνά, κάνοντας πολύ ποδήλατο. Άλλωστε, είναι κορίτσι του fitness, όπως και να το κάνουμε!

Όταν θέλει να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί, θα στραφεί στους φίλους της, στο ποδήλατό της και σε οποιαδήποτε μορφή βόλτας στη φύση, με τα σκυλοπαιδιά της.

Τέλος, όσον αφορά σε αυτά που θέλει να πετύχει και στους μελλοντικούς της στόχους, η ίδια τα έχει βαφτίσει ως «happy goals» και αφορούν στο να μπορεί να γνωρίζει άριστα ό,τι αναλαμβάνει, να προβλέπει τα ενδεχόμενα λάθη και να εξελίσσεται συνεχώς, φέρνοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε πελάτη που αναλαμβάνει!

 

 

 

 

 

Βίρνα Γκεβεντζέ

Η Βίρνα είναι η Digital Marketing Specialist της ομάδας μας. Μπορεί να προέρχεται από τον κόσμο των θετικών επιστημών, καθώς έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Στατιστική, αλλά από εκεί, μεταπήδησε στον κόσμο των online καινοτόμων επιχειρήσεων, με αφορμή το μεταπτυχιακό της, όπου «έπαθε τον έρωτα» με το digital marketing και έβαλε σκοπό της να ασχοληθεί με αυτό.

Αυτό που την χαρακτηρίζει στη δουλειά, είναι το πάθος της για το digital marketing και η συνεχής αναζήτηση και ενασχόληση πάνω στο αντικείμενο και στις στρατηγικές του. Για να καταλάβετε πόσο πραγματικά το αγαπάει, είναι ο άνθρωπος που θα ξυπνήσει στις 6 το πρωί, θα έχει σκεφτεί μια ιδέα και θα τρέξει με όρεξη να την τεστάρει.

Αυτό που της αρέσει περισσότερο στη δουλειά, είναι η ενασχόληση με τον ψηφιακό κόσμο, οι φρέσκιες ιδέες και οι καινοτομίες που γεννιούνται μέσα από αυτό. Η προσωπική της άποψη άλλωστε, είναι πως στον κόσμο του marketing, που αλλάζει δυναμικά συνεχώς, υπάρχει πάντα χώρος για εξέλιξη, πρωτοπορία και νέες προκλήσεις. Όπως λέει και η ίδια, «Δεν είναι ΤΙ πουλάς, είναι ΠΩΣ το πουλάς.»

Αν τη ρωτήσεις τι είναι αυτό που της αρέσει λιγότερο στη δουλειά, τότε θα σου απαντήσει πως της αρέσουν τα πάντα, χωρίς καμία εξαίρεση, αλλά στην πραγματικότητα, το μεγάλο της μυστικό (που καλό θα ήταν να μείνει μεταξύ μας), είναι ότι σιχαίνεται τα excel.

Aνάμεσα στα μεγαλύτερά της προτερήματα, η ίδια θεωρεί πως είναι ο επαγγελματισμός και η παρατηρητικότητά της, αν και προτιμάει να αφήνει τους άλλους να μιλάνε για αυτή, από το να περιαυτολογεί.

Στον αντίποδα, τα αρνητικά της είναι πως πρόκειται για μια γνήσια overthinker και αγχωτική σε βαθμό αηδίας (relatable), με έναν μόνιμο και ιερό σκοπό, να σώσει τον κόσμο.

Στον ελεύθερό της χρόνο, της αρέσει να δοκιμάζεται και σε νέες προκλήσεις, που δεν σχετίζονται μόνο με τη δουλειά. Για παράδειγμα, αυτή την περίοδο στη ζωή της, προσπαθεί να περπατήσει πάνω σε rollers (Αχ τα λατρεμένα μας 90s απωθημένα)

Όταν έχει ανάγκη να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί, θα επιλέξει να κάνει μια βόλτα με τον σκύλο της, να δει μια ωραία σειρά ή να κανονίσει μια εξόρμηση στη φύση. Ο απώτερος στόχος της, όσον αφορά στη δουλειά, είναι να συνεχίσει να βρίσκει λύσεις και πρακτικές, πάνω στις εξελίξεις του marketing. Αυτό μάλιστα, θα ήθελε κάποια στιγμή να το μετουσιώσει, σε μια TedΧ ομιλία στο μέλλον.

Τέλος, όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, ο απόλυτος στόχος της είναι να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους και σκύλους μπορεί. (Οκ, ίσως και λίγο περισσότερο τους σκύλους, αλλά μεταξύ μας, can you honestly blame her?😉)

 

Χριστίνα Κορμάζου

Η Χριστίνα είναι παθιασμένο και άκρως ευρηματικό μέλος της SEO ομάδας μας! Η προηγούμενη θέση της ως Εxecutive Assistant -Business Development Associate, πυροδότησε τo πάθος της για το digital marketing, με αποτέλεσμα να αποκτήσει ενεργό ρόλο σε projects.

Στη συνέχεια, μέσα από το Professional Diploma της, γοητεύτηκε από το SEO, αφού «έδεσε» αρκετά και με το technical ακαδημαϊκό background της. Αυτό που την χαρακτηρίζει στη δουλειά της, είναι η αγάπη της για τη λεπτομέρεια, οι δυνατές σχέσεις με τους συναδέλφους και το θετικό outlook σε απαιτητικές στιγμές.

Αυτό που της αρέσει περισσότερο στη δουλειά, είναι το γεγονός πως συμβάλλει με τον τρόπο της, ώστε οι πελάτες, να εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα της Google. Συγκεκριμένα στην ομάδα μας, αυτό που την ενθουσίασε περισσότερο είναι το πάθος των ατόμων για το αντικείμενό τους, το θετικό vibe τους και οι ξεχωριστοί χαρακτήρες που δένουν αρμονικά (Δικά της λόγια, για να μην λέτε ότι παινεύουμε το σπίτι μας).

Αν πάλι τη ρωτήσεις τι είναι αυτό που της αρέσει λιγότερο στη δουλειά, τότε θα σου πει, για τις μέρες που δεν έχει προλάβει να μαγειρέψει και δεν έχει μαζί της το αγαπημένο τάπερ με σπιτικό φαγητό. Ανάμεσα στα μεγαλύτερα προτερήματά της, συγκαταλέγονται το χαμόγελο, η θετική προσέγγιση των πραγμάτων, καθώς και το γεγονός ότι είναι άνθρωπος που θα αφιερώσει χρόνο για να αναλύσει το πρόβλημα και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Στον αντίποδα, αυτό που θεωρεί ένα από τα αρνητικά της, είναι πως μέχρι να τη γνωρίσεις πραγματικά, νομίζεις ότι είναι introvert και πολύ σοβαρή, κάτι που δεν ισχύει.

Στον ελεύθερό της χρόνο, απολαμβάνει να είναι «εν κινήσει», κάνοντας yoga και aerial yoga. Της αρέσει επίσης να μαγειρεύει νέες συνταγές για φίλους και να φτιάχνει δροσερά smoothies και αρωματικό τσάι. Τέλος, τρελαίνεται να ανακαλύπτει και να φωτογραφίζει σημεία της Αθήνας και να βγαίνει στα Πετράλωνα, τα οποία έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Όταν θέλει να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί, θα συζητήσει με φίλους (απολαμβάνοντας φαγητό προφανώς), θα φροντίσει τα φυτά της, θα επενδύσει στην πολυτέλεια του self-care και θα παίξει με το σκυλάκι της, τη Νεφέλη.

Όταν μεγαλώσει και αφού έχει αφήσει το στίγμα της στον κόσμο του digital marketing, αλλά και του SEO, θα ήθελε να επιστρέψει ως συνταξιούχος στο χωριό, όπου θα κάνει yoga και θα καλλιεργεί το βιολογικό μποστάνι της, φιλοξενώντας οικογενειακούς φίλους.

Ορτέστα Κόντη

Η Τέστα όπως την φωνάζουμε εμείς, είναι SEO Specialist και είναι το πιο πρόσφατο μέλος, που καλωσόρισε η Neat & Proper. Ευγενική, χαμογελαστή και πρόσχαρη, είναι πάντα πρόθυμη να μάθει καινούργια πράγματα, να συμβάλλει στην ομάδα και να αποδείξει την αξία της.

Αν την ρωτήσεις τι της αρέσει στην δουλειά της, τότε θα σου απαντήσει πως τρελαίνεται για Keyword Research και Technical  Audit. Απάντηση που δεν θα περίμενες απαραίτητα από μια sommelier. Κι όμως, μετά από ένα ποτήρι κρασί, η ανάλυση είναι ότι καλύτερο μπορείς να της δώσεις.

Αυτό που της αρέσει στο γραφείο, είναι η δυναμική και refreshing ατμόσφαιρα και ότι πάντα ξεπηδάνε νέες ιδέες και στόχοι μέσα στην ημέρα. Η Τέστα είναι ο άνθρωπος που θα δεις να κοιτάει με προσήλωση την οθόνη, αλλά γνωρίζει ακριβώς τι γίνεται παντού τριγύρω της.

Ένα pet peeve, που δεν αντέχει καθόλου και το θεωρεί αντιπαραγωγικό, είναι όταν τα λάθη δεν αντιμετωπίζονται σαν μαθήματα, αλλά σαν τιμωρία. Τρελαίνεται για την μόδα, το κρασί (DUH), τα memes και την κλασσική λογοτεχνία.

Τα 3 πράγματα που δεν της αρέσουν καθόλου είναι η φέτα (ναι υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι), τα thrillers και τα ποντίκια. Στόχος της είναι να εξελίσσεται διαρκώς, τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν επαγγελματίας.

Αν δεν την βρεις στο γραφείο, τότε θα είναι στο Heteroclito (που είναι και το αγαπημένο της wine bar) κλασσικά με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.

 

Αντώνης Τακαρώνης

Ο Αντώνης είναι ο βενιαμίν της SEO ομάδας μας! Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης στο ΠΑΠΕΙ και διαθέτει, ήδη, πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης. Εξού και τα αναπτυγμένα του social skills!

Το γιατί αποφάσισε να στραφεί τελικά στο Digital Marketing και το SEO δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς, αν σκεφτεί ότι -μεταξύ ΠΑΠΕΙ, εστίασης και εθελοντικής προσφοράς στο σύλλογο πυρασφάλειας της περιοχής του- βρήκε χρόνο να ασχοληθεί και με την οικογενειακή επιχείρηση λιανεμπορίου. Μέσα από αυτή μπόρεσε να παρατηρήσει τη συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού και, κυρίως, να κατανοήσει τις ανάγκες του. Οπότε… Here we are!!!

Αυτό που τον χαρακτηρίζει στη δουλειά είναι η υπομονή, η πειθαρχία, η προσαρμοστικότητα και η αποφασιστικότητα, όπως δηλώνει ο ίδιος και εμείς επιβεβαιώνουμε.

Αν τον ρωτήσεις τι του αρέσει στη δουλειά, θα σου απαντήσει αφοπλιστικά: «Οι νέες προκλήσεις που προκύπτουν καθημερινά, τι άλλο;». Σαφώς απολαμβάνει τα θετικά reviews των πελατών, αλλά και αρνητικά να είναι θα σου πει ότι δεν τον πειράζει καθόλου. Γιατί, έτσι, θα έχει την ευκαιρία να ψάξει τι μπορεί να πήγε λάθος και να μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα. Δώσ’ του ακόμα πιο πολλά και απαιτητικά tasks και θεώρησέ το σίγουρο ότι τον έχεις κερδίσει. And last but not least, απολαμβάνει τη δουλειά στην οποία κυριαρχεί η ομαδικότητα και το θετικό κλίμα, ενώ απεχθάνεται την έλλειψη οργάνωσης. Μεταξύ μας, μισεί και να του αποσπούν την προσοχή, αλλά δεν θέλει να το κάνουμε θέμα.

Στα πολύ θετικά του χαρακτηριστικά αναφέρει την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση, την προσήλωση στους στόχους και την επιμονή. Ωστόσο, παραδέχεται ότι είναι οξύθυμος, ξεροκέφαλος και απόλυτος καμιά φορά -η αυτογνωσία που λέγαμε. Δεν είναι και πολύ μετριόφρων και, ακόμα, δηλώνει workaholic (Ξέρουμε το πρόγραμμά του, οπότε ναι… Αλήθεια λέει!).

Στον ελεύθερο χρόνο του (404 Page Not Found Error) απολαμβάνει το gaming, τη γυμναστική γενικά και την πυγμαχία ειδικά, να σκαλίζει -όπως λέει- οτιδήποτε στο αυτοκίνητό του και φυσικά τις βόλτες με τους φίλους του. Για να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί ακούει μουσική και, όποτε τα καταφέρνει, επιλέγει μια ωραία βόλτα το βραδάκι με το αυτοκίνητο ή μια παγωμένη μπυρίτσα κάπου με ωραία θέα.

Στα άμεσα σχέδιά του έχει ένα Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), ενώ φιλοδοξεί να αναλάβει σύντομα τη δική του SEO Team ως SEO Manager, πράγμα πολύ λογικό γιατί αυτό που θέλει είναι να εξελίσσεται συνεχώς, σε κάθε ευκαιρία.

Πάρις Τσαγγέτας

O Πάρις είναι ο Digital Account Manager της Neat & Proper και δεν είναι ένας συνηθισμένος Πάρης. Βλέπετε ο δικός μας πήρε το όνομά του από την ελληνική μυθολογία.

Έχει τελειώσει Μηχανολόγος Μηχανικός στο Ε.Μ.Π. και το αποδεικνύει έμπρακτα, αφού είναι πολυμήχανος (get it?). Διαθέτει πολυετή προϋπηρεσία ως υπεύθυνος τμήματος πωλήσεων, αλλά σαν κάθε γνήσιο ανήσυχο πνεύμα, δεν είναι άνθρωπος που βολεύεται.

Κάπως έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δοκιμαστεί και να αποδείξει την αξία του στον κόσμο του digital marketing. Αυτό που τον χαρακτηρίζει επαγγελματικά, είναι το ομαδικό του πνεύμα, αφού είναι team player και οι υγιείς συνεργασίες με τους συναδέλφους του.

Ήρεμος, cool και μεθοδικός, ο Πάρις είναι αυτό που λέμε «by the book». Δεν αντέχει με τίποτα την ρουτίνα, την μιζέρια και το πολύ κακό για το τίποτα. Η ανυπομονησία είναι το ευαίσθητο σημείο του, αλλά την αντισταθμίζει με την σκυλίσια επιμονή και την μεθοδικότητά του.

Αν δεν τον βρεις στην δουλειά, τότε πιθανότατα θα είναι σε κάποιο ταξίδι ή θα νυχτοπερπατάει με τους φίλους του στην Αθήνα. Άλλωστε τα αγαπημένα του πρόσωπα, λειτουργούν για εκείνον σαν αγχολυτικό. Σαν γνήσιος bon viveur, δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα αυθεντικό malt ουίσκι.

 

Κωνσταντίνα Καλιαρντά

Η Κωνσταντίνα είναι η Junior Digital Copywriter, που προστέθηκε πρόσφατα στην ομάδα μας. Μπορεί να φαίνεται λίγο σφιγμένη (και όντως είναι!), αλλά μεταμορφώνεται, μόλις εξοικειωθεί με το περιβάλλον και τους ανθρώπους.

Έχει σπουδάσει στο ΕΚΠΑ Φιλολογία με ειδίκευση στη Γλωσσολογία, αλλά δεν δηλώνει γλωσσολόγος και οπωσδήποτε όχι φιλόλογος. Δεν διδάσκει, αλλά θα ήθελε να μπορεί να επιμελείται και να διορθώνει όποιο κείμενο βρεθεί μπροστά της και ως copywriter θα κάθεται με τις ώρες και θα αυτοαναιρείται!

Ως άνθρωπος είναι οργανωτικός και προσπαθεί να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και αισιοδοξία πάντα ό,τι και να προκύψει και έχει τόση μα τόση υπομονή, που μπορεί να σε φτάσει στα όριά σου.

Δίνει λίγη παραπάνω σημασία στη λεπτομέρεια και ειδικά, όταν πρόκειται για κείμενα, είναι ικανή να μην κοιμηθεί και να ξεστραβώνεται μελετώντας και τo τελευταίο κόμμα. Αλλά όλα καλά, γιατί τουλάχιστον είναι ανοιχτή στην κριτική και στη διόρθωση (αρκεί να είναι με ωραίο τρόπο). Άλλωστε δεν μπορούμε να τα ξέρουμε και όλα!

Βρίσκει πολύ παραγωγικά τα λάθη (αλίμονο με τόσα που κάνει και η ίδια!) και τα βλέπει πάντα ως ευκαιρία για να μάθεις κάτι καινούριο. Αυτό που δεν μπορεί καθόλου (εκτός από το πρωινό ξύπνημα) είναι η έλλειψη διάθεσης για συνεννόηση και συνεργασία και το να μην της δίνεται πάντα ο χώρος και ο χρόνος να προσαρμοστεί με τον ρυθμό της. Αναγνωρίζει ότι τις περισσότερες φορές είναι λίγος πιο αργός (βασικό ελάττωμα κατά τη γνώμη της, αλλά τι να κάνεις κιόλας), αλλά μόλις τον βρει γίνεται άλλος άνθρωπος.

Το 24ωρό της θα γεμίσει σίγουρα με κάποιο βιβλίο, κάποιες φορές με μία ταινία ή καμιά σειρά και οπωσδήποτε και αδιαπραγμάτευτα με τον Γκογκοκράτορα, τον γάταρο της οικογένειας, που αν δεν κοιμάται κάπου στο σπίτι ή αν δεν τρώει (τους βγήκε φαγανό ΚΑΙ αυτό το μέλος της οικογένειας), μάλλον θα έχει κατασκηνώσει πάνω της ή στο γραφείο (χωρίς να ενοχλεί φυσικά!).

Για το μέλλον ελπίζει να έχει βρει αυτό που πραγματικά θέλει να κάνει και να εξελιχθεί δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της.

Θάλεια Γεωργίου

Η Θάλεια είναι πάντα έτοιμη να κάνει την δουλειά της. Θα λέγαμε πως είναι μια σοβαρή επαγγελματίας. Πολύ επαγγελματίας όμως. Αν το λεξικό είχε φωτογραφίες δίπλα από την λέξη, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έμπαινε η δική της.

Στην εταιρεία κάνει SEO και καταλαβαίνεις πόσο της αρέσει αυτό που κάνει, όταν φωτίζεται το πρόσωπό της, κάθε φορά που ακούει τις φράσεις ‘keyword research’, ‘Google Update’ , ‘SEO Strategy’. Εντάξει, φωτίζεται επίσης και κάθε φορά που βλέπει γάτες είναι η αλήθεια.  Ήρεμη, εκνευριστικά οργανωμένη και ψύχραιμη.

Η Θάλεια λειτουργεί πάντα σε cool mode. Για να καταλάβετε, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της ακόμα και μετά το τελευταίο update της Google. Αυτό τα λέει όλα. Αν δεν είναι στο γραφείο, τότε το πιο πιθανό είναι να την βρεις έξω για μια μπύρα ή να στέλνει στους φίλους της βιντεάκια με γάτες (Ναι της αρέσουν πολύ).

Η Θάλεια έχει όμως και μια άλλη πλευρά. Μπορεί να της πάρει λίγο παραπάνω χρόνο να σου επιτρέψει να την δεις, αλλά όταν την δεις, γίνεται αυτόματα το αγαπημένο σου άτομο για να κάνετε μαζί διάλειμμα για τσιγάρο.

Αυτό που δεν της αρέσει καθόλου, είναι να μην βρίσκεται ο πελάτης στην πρώτη θέση των οργανικών αποτελεσμάτων. Αλλά καθόλου όμως.

 

 

 

Μαίρη Τσαγγέτα

Η Μαίρη είναι η Mamma Mia της εταιρείας. Όσο την ενδιαφέρει η δουλειά της, άλλο τόσο την ενδιαφέρει αν θα φας το φαγητό σου και αν θέλεις να πιείς έναν καφέ. Έχει σπουδάσει Μαθηματικά και στην δουλειά, έχει αναλάβει πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Έχει περάσει από πωλήσεις,marketing, ακόμα και merchandising. Εμείς θεωρούμε πως κάνει τα πάντα και τις περισσότερες φορές, συμφέρει. Όταν δεν γκρινιάζει!

Την πρώτη φορά που θα την συναντήσεις, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα την φοβηθείς και λίγο. Χωρίς να καταλαβαίνεις ακριβώς το γιατί. Όταν την γνωρίσεις όμως, τότε πραγματικά την αγαπάς. Είναι αυτός ο άνθρωπος που τα εκδηλώνει όλα έντονα. Την χαρά της, τα νεύρα της, τα παράπονά της, τις ιδέες της.  Αυτό όμως την κάνει και αυτό που είναι.

Όταν δεν θα είναι στην δουλειά, μάλλον θα είναι σε ραντεβού. Αν δεν είναι εκεί, τότε είναι βέβαιο πως θα βρίσκεται ή στο Pinterest όπου θα χαζεύει διακόσμηση, ή θα είναι στα ΙΚΕΑ και θα αλλάζει την διακόσμηση στο σπίτι της ή στο γραφείο.

Βασικά, η Μαίρη συνοψίζεται τέλεια με την εξής περιγραφή.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί απόλυτα μια συνάντηση και μετά να φτιάξει τα υδραυλικά του μπάνιου σου.

Αυτό που δεν της αρέσει καθόλου, είναι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πάρουν την ζωή στα χέρια τους και να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους. Και πιστέψτε μας, όταν την γνωρίσετε θα το καταλάβετε αμέσως.

 

 

Γιώργος Γεωργίου

Ο Γιώργος είναι το ‘μεγάλο αφεντικό’  /  ο “Mr. Big” της εταιρείας. Εμείς βέβαια τον φωνάζουμε ‘Ηγέτη’, γιατί ευτυχώς, σε αντίθεση με τους περισσότερους CEO, έχει χιούμορ και μας εμπνέει. Όταν πρέπει όμως. Είναι ο άνθρωπος που μας υποστηρίζει σταθερά, μας αγχώνει που και που και δεν έχει ησυχία. Κάθε νέα του ιδέα, είναι μια αφορμή για να πεταχτεί από το γραφείο του και να τρέξει να την μοιραστεί μαζί μας.

Μini Bio: Ο Γιώργος είναι digital-blooded και ασχολείται με αυτό, περισσότερο από μια 10ετία. Έχει μεγάλη γνώση στο SEO και αν δεν πιστεύετε εμάς, τότε google it.

Το πάθος του είναι να μελετάει στατιστικά και να πειραματίζεται, με οτιδήποτε θα καταφέρει να βελτιώσει το conversion rate. Αν δεν τον βρεις στην εταιρεία, τότε σίγουρα θα τον βρεις να διαβάζει ένα βιβλίο κάπου ή δεν θα τον βρεις καθόλου, επειδή θα είναι σε κάποιο ταξίδι και θα εξερευνεί καινούργια μέρη.