«Το καλύτερο μέρος για να κρύψεις ένα πτώμα είναι η 2η σελίδα της Google» – Άγνωστος

Robots, Penguin, Panda, Organic, Google. Αν στο μυαλό σου έρχονται ρομπότ, πιγκουίνοι, πάντα και οργανικά προϊόντα τότε σίγουρα χρειάζεσαι κάποιον άλλον να απογειώσει το SEO της επιχείρησής σου. Για εμάς η Google δεν είναι απλά μια μηχανή αναζήτησης. Και το SEO δεν είναι απλώς μια υπηρεσία.

Έχουμε πάθος για το SEO.  Έχοντας πετύχει δεκάδες αποτελέσματα τα τελευταία 8 χρόνια γνωρίζουμε εγγυημένα πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε μέσα από αυτό να πετύχεις τους στόχους της επιχείρησής σου. Είναι ο αποδοτικότερος τρόπος για να αυξήσεις την κερδοφορία της. Να σε βρίσκουν οι υποψήφιοι πελάτες σου την στιγμή που ψάχνουν για αυτό που μπορείς να τους προσφέρεις καλύτερα από τον καθένα.

Ας έρθουμε σε επαφή

Το SEO είναι πολλά παραπάνω από μερικές καλές κατατάξεις.

Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με εμπειρίααφοσίωσηστρατηγική.

Για αυτό και δεν μας ενδιαφέρει απλώς να εμφανίζεσαι στην 1η σελίδα της Google. την εμπειρία, σχεδιάζουμε τη στρατηγική και δουλεύουμε με αφοσίωση και σε συνεργασία μαζί σου για να δεις την επιχείρησή σου να περνάει στο επόμενο επίπεδο, βγαίνοντας μπροστά από τους ανταγωνιστές σου στη Google. Σχεδιάζουμε την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε ειδικά για την επιχείρησή σου και τον κλάδο της. Πετυχαίνουμε τα αποτελέσματα που έχουν πραγματική ουσία για εσένα. Τα βήματα που ακολοθούμε:

SEO Audit

Categories of interest

Keyword research

Customer Search Journey

Έρευνα Ανταγωνιστών

Καθορισμός κατηγοριών – στόχων

On-site SEO

Off-site SEO

Results

Why Us

Εστίασε σε αυτό που έχει σημασία.

Βελτίωσε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που αγαπούν οι πελάτες σου. Άφησε το SEO σε εμάς. Το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα. Επιλέγοντας την Neat & Proper μπορείς να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα:

Θα εμφανίσουμε την επιχείρησή σου στους πελάτες εκείνους που ψάχνουν ακριβώς για αυτό που έχεις να τους προσφέρεις και θα συνεργαστούμε μαζί σου ώστε αυτό που προσφέρεις να τους αφορά πραγματικά.

Θέλεις να απογειώσεις το SEO του ιστοτόπου σου;  Έλα σήμερα σε επαφή μαζί μας!

Μας Εμπιστεύονται...

Contact
close slider